Jeg juga litt..

Tidligere idag så fortalte jeg dere at jeg var hjemme alene, men jeg var ikke det! Det var bare det at pappa sov litt lenge, så jeg glemte at han var her.. Men når han sto opp ble jeg glad for og se han, også ble jeg enda mer glad når jeg fikk være med på jobb idag også! Nå er jeg helt utslitt å gleder meg til frihelg..
 Her ligger jeg og slapper av mens jeg ser litt ut innimellom! 

Litnere..

 

Vil dere se bilder av meg fra jeg var liten?:) Jeg har veldig søøt.. På de bildene her er jeg bare 8uker!

Snart skal jeg kanskje få valper, lurer på om de blir like små!

Utslitt..

Etter alt for mye mat og øl så er jeg helt utslitt.. Nå skal jeg sove helt til imorgen:) 
1 MAI..

Idag har både mamma og pappa hatt fri. De har brukt hele dagen sammen med meg.. Vi har koset oss med øl helt nede ved vannet!

Nå skal vi grille på terassen og bare kose oss enda mer! Hundelivet er fantastisk:)

 

Helgen min..

Denne helgen har jeg vært veldig aktiv og vært mye ute.. På fredag Var jeg på fylla sammen med mamma og pappa! Vi satt hjemme og kosa oss med Galliano, det er veldig godt! Men man blir ganske dårlig etterpå! På lørdag sto vi opp litt tidlig og dro til Kolbotn, der skulle vi møte onkel Christian for og gjøre båten fin til sommeren! På kvelden dro mamma og pappa fra meg, de skulle til Torgeir og drikke uten meg:( Det syntes jeg var utrolig dårlig gjort, men de gjorde opp for det idag. Da sto vi opp 10.00 og dro til bestemor og bestefar igjen! Der har vi grilla og kastet ball! Livet er herlig!
Nå er jeg hjemme og skal bare kose meg med foreldrene mine resten av kvelden. Bilder fra helgen skal dere få imorgen, så nå kan dere glede dere!:)
JEG HAR IKKE TIDSBEGREP!!

Nå sa mamma at det var lenge siden jeg hadde blogget, men det er en veldig god grunn for det! Vi hunder har faktisk ikke tidsbegrep! Men uansett, i helgen var jeg på besøk hos farmor og farfar! Det var kjempe hyggelig, vi gikk lange turer og jeg fikk mye mat! Jeg overnattet til og med! Og i går så var tante Maria på besøk, vi feiret bursdagen hennes og jeg fikk lov og gjøre alt de gjorde!


Rødvin likte jeg ikke så godt, men jeg fikk no annet godt..


Nammmm.. 


Her er tante Maria og meg, vi nusser!!

Mammaen min og meg!

Tante Maria og meg!:)

 

Jeg hadde det veldig fint, selv om de laget høye lyder innimellom! Ekstra kos ble det når pappa endelig kom hjem. Det hadde jeg ventet på hele dagen!

Jeg er en lat hund i dag..

 

Jeg sov faktisk frem til 1000 i dag! Det er ikke ofte jeg klarer.. Vi hunder liker og være tidlig oppe slik at vi kommer oss ut på morgentur! Morgenturen min har jeg fått nå, så da er det bare og legge seg ned i saccosekken for og slappe av litt igjen! 
pomeranosaurus

Widgets

hits