Jeg er skadet..

Når jeg var ute på tur nå så brant jeg leppa mi på en grønn plante! Jeg prøver og sleike vekk smerten, men det går ikke så bra! Håper ikke jeg må avlives?? 
Buhuu..

Savner Bestemor, hun lot meg aldri være alene hjemme..!Tror pappa har sluttet og være glad i meg..

Igår dro pappa på båttur uten meg, men sammen med de andre hundene! Ikke nok med det, når han endelig kom hjem plasserte han meg i dusjen! Jeg tror at pappa ikke er glad i meg mer..¨'
Hjemme igjen..

Bestemor kjørte meg til Optimal Norge ista, Jeg gledet meg til og se mamma! Men hun kom ikke før jeg hadde vært der alene i en halvtimes tid.. Når hun endelig kom var jeg såååå glad! Etter en liten time kom pappa og hentet meg, det var veldig stas og se han igjen også! Jeg vet at han har savnet meg mest.. Så nå skal jeg være sammen med han hele dagen siden mamma skal være med tante på Justin Bieber konsert! Jeg hater Justin Bieber, så det hadde jeg ikke lyst til og være med på! 
Helgen min:)

Siden mamma og pappa dro på Gatebil så har jeg vært med bestemor og bestefar på båttur hele helgen! Jeg har kosa meg masse!! Jeg datt til og med i vannet på lørdag.. Det var ganske skummelt, men det gikk over, heldigvis.. :)Dagen min igår..

Jeg var jo som jeg sa i sørum igår! Jeg hatet og ta tog, det var alt for varmt.. Men det var morro og hilse på alle de gamle naboene mine. 
Her ser dere hvor grusomt jeg hadde det på toget!!


Her var jeg fortsatt på jobb, jeg har fått meg lekebil akuratt som pappa!!

 

Jobb..

 

Idag er jeg endelig med mamma på jobb igjen! Se jeg koser meg da!:)


Etterpå skal jeg være med mamma til det stedet jeg bodde før, for hun skal hente masse rart! Kansje jeg får sengen min også.. Jeg skal bo litt i det huset til pappa som flyter på vannet! Da burde jeg ha seng der også..

Båttur..

 

Bilder fra min første båttur i år!:)Jeg kosa meg masse! Og gleder meg til neste gang..

Snille Pedern!

Jeg fikk en biff som nesten var like stor som meg!:)


Jeg ble ganske mett!

Jeg skal få regulering..

 

Jeg har litt rar tannstilling! Så tannlegen sier at jeg må få regulering!! Tok et bilde så dere kan si hva dere mener, er de så feilplassert at jeg må ha regulering?Grisen og meg!

 

Nå skal dere få se en film av min venn grisen og meg!:) Jeg prøver og drepe den, men det er ikke så lett..

Drifting og hunder..

 

I helgen var jeg på besøk hos Frøken og Betty for og se på Drifting! Jeg har jo mensen, men de andre hundene var snille og hjelpsomme!
Bjørn Kjustad..

 

Dedikerer dette innlegget til mine to mest trofaste lesere, Bjørn og Sofus Kjustad.. Gleder meg til vi skal på båttur sammen til sommeren !:)
Hurra for onkel Christian!:)


Idag har Onkel Christian bursdag, Gratulerer til han! Håper jeg får være med og feire bursdag!:) 
Onsdag..

Til slutt kom det noen hjem her også! Mamma satt lenge på utsiden av døren før hun kom inn.. Hun var en dårlig forelder og glemte nøkklene sine inne hjemme idag tidlig, det måtte jeg lide for..  Det syntes jeg faktisk ingenting om.. Snille pappa kom til slutt og låste meg ut så jeg fikk luftet meg!:) 

 

 

 

Mamma og meg :)Mamma vil kose og ta bilde, men jeg ser mat.. Mat betyr mer enn alt.. 


Jeg har forresten fått meg profil på Hunden.no, der er det mange konkorranser jeg kan være med på! Håper jeg vinner noe..

:(

Hva pleier dere og finne på når dere er alene hjemme? Eneste jeg gjør er 


å tygge på beinet mitt, jeg har hatt det i 2uker! Men det er fortsatt ikke noe mindre..

 


Eller så ligger jeg bare og sover.. Skjønner ikke hvorfor de ikke tar meg med på jobb mere! 

Bilder fra igår..

Her er dagen min bilder.....

Først dro vi hjem til tante Maria, det var det veldig mye og finne på!:)

Så dro vi ut for og lufte meg, og jeg tok t-bane for første gang! Det var skummelt..

Likte meg bedre i fanget..

Så kom vi endelig frem til det fine stedet tante vsste om, jeg elsket og løpe rundt på den store plenen.

Etter en lang tur så var vi utslitte og bestemte oss for og gå opp på taket! Jeg likte det godt til og begynne med. Men såå

 begynte det og blåse litt for mye for meg, ble litt småmuggen når det skjedde.. Da ble jeg egentlig mest sur og bare dro hjem. Men jeg fikk i jaffal mye luft den dagen og det lker jeg jo!

Sliten...

Igår var jeg som sakt hos tante Maria, Jeg tok masse bilder! Gleder meg til og legge de ut senere idag.. I mellomtiden skal jeg slappe av litt, jeg er fortsatt utslitt etter igår..
Tante og jeg :)

Idag var tante med mamma hjem etter jobb! Det var ganske kos og se henne igjen.. Nå skal jeg få lov og være med til henne for første gang:) Jippi.. Jeg skal ta masse bilder mens jeg er der, slik at dere får se senere kveld hva jeg har drevet med!:)


Koser oss med litt vin i verandaen i solen :)

 

 

 

Foreldrene mine sier at jeg er verdens søteste...

 Det er jeg også..


Her ligger jeg og soler meg på puta mi:) De andre må jobbe for imorgen skal båten flyttes fra hagen til Malmøya.

Søndag..

Mamma baker lavkarbo kake for første gang! Jeg syntes det lukter svidd, og er veldig glad for at onkel Espen koblet ut brannalarmen, hadde han ikke gjort det så er jeg sikker på at det hadde pipa høynest her! Får håpe det går bedre med brødet.. Idag har jeg vært hos bestemor og bestefar sammen med mamma, pappa, Sajjad og christian! De har polert båt mens jeg har spist leverpostei og kosa  meg.

 

 Kjøpt meg nytt fremkomstmiddel på Ebay.

Jeg var akkurat på ebay og bestilte meg nytt kjæledyr. Det er en liten hund med klover og lang nese, den skal frakte meg til og fra soverommet og kjøkkenet når jeg er sliten og trøtt. Også lever den av høy, så jeg får ha agurkene for meg selv.

 
Min lille hyllest til kamphundene..

Jeg juga litt..

Tidligere idag så fortalte jeg dere at jeg var hjemme alene, men jeg var ikke det! Det var bare det at pappa sov litt lenge, så jeg glemte at han var her.. Men når han sto opp ble jeg glad for og se han, også ble jeg enda mer glad når jeg fikk være med på jobb idag også! Nå er jeg helt utslitt å gleder meg til frihelg..
 Her ligger jeg og slapper av mens jeg ser litt ut innimellom! 

Stakk av litt..

Idag er jeg hjemme alene, men det er helt greit siden jeg fikk være med pappa i går.. Husker ikke om jeg har sakt noe om det før, men jeg har fått mensen! Det er forferdelige greier, for jeg nekter og høre uten at jeg mener det! Da får jeg kjeft. Idag tidlig stakk jeg fra mamma, jeg løp så fort jeg kunne langt oppi skogen! Så hun måtte løpe etter for og få tak i meg! Lurer på om det er derfor jeg er hjemme alene idag egentlig.. 


Litnere..

 

Vil dere se bilder av meg fra jeg var liten?:) Jeg har veldig søøt.. På de bildene her er jeg bare 8uker!

Snart skal jeg kanskje få valper, lurer på om de blir like små!

Utslitt..

Etter alt for mye mat og øl så er jeg helt utslitt.. Nå skal jeg sove helt til imorgen:) 
1 MAI..

Idag har både mamma og pappa hatt fri. De har brukt hele dagen sammen med meg.. Vi har koset oss med øl helt nede ved vannet!

Nå skal vi grille på terassen og bare kose oss enda mer! Hundelivet er fantastisk:)

 

pomeranosaurus

Widgets

hits