Beslutningsvegring

Siden jeg har så mye tid idag har jeg prøvd og bestemme meg for hva jeg liker best av sommer og vinter! Jeg tok frem både vinter og sommermappen med bilder. Gikk først gjenoom sommer..

 
Det som er så fint med sommer er at da er vi masse på båten, og jeg får alltid være med på festen.. Men det blir veldig varmt også, det er plagsomt.

 

Men om vinteren..


Da kan vi ligge på gulvet foran peisen

Drikke Irish

varme seg i fanget til pappa

løpe fortere enn fortest

kjøre akebrett

gå på snø

og se fin ut.. Men det som er plagsomt med vinteren er at bakbeina mine bilr veldig kalde, og jeg må ha på sokker! ÆSJ.. Men det er lettere og finne steder og gjøre fra seg da, om sommeren bruker jeg en halvtime bare på og finne et sted å drite!! 

 

Hva liker dere best? Sommer eller vinter?


YRKE..

Her øver jeg meg, jeg skal få meg jobb og vurderer litt div yrker! Her prøver jeg ut det og være sirkushund.
Jeg har også vurdert og bli rallysjafør, men da må jeg stjeløe bilen til pappa! Og da tror jeg at han hadde hengt meg.


Dette jobbgreiene er litt vanskelig og finne ut av! Så jeg tror at det lureste er å gruble litt til.Helgen min..

Denne helgen har jeg vært veldig aktiv og vært mye ute.. På fredag Var jeg på fylla sammen med mamma og pappa! Vi satt hjemme og kosa oss med Galliano, det er veldig godt! Men man blir ganske dårlig etterpå! På lørdag sto vi opp litt tidlig og dro til Kolbotn, der skulle vi møte onkel Christian for og gjøre båten fin til sommeren! På kvelden dro mamma og pappa fra meg, de skulle til Torgeir og drikke uten meg:( Det syntes jeg var utrolig dårlig gjort, men de gjorde opp for det idag. Da sto vi opp 10.00 og dro til bestemor og bestefar igjen! Der har vi grilla og kastet ball! Livet er herlig!
Nå er jeg hjemme og skal bare kose meg med foreldrene mine resten av kvelden. Bilder fra helgen skal dere få imorgen, så nå kan dere glede dere!:)
STEM STEM STEM!:)

Svigermoren min har laget egen smak på http://kims.no/kampanjer/smakenavdinfredag/#/details/39443, kan dere hjelpe til og stemme? Slik at jeg får smake på den? Da hadde jeg blitt glad:)

Jeg har vært hjemme alene i hele dag, så jeg ble veldig glad når mamma og pappa kom hjem og gikk tur med meg! Og nå koser vi oss ute på terassen, og jeg følger godt med på alt som skjer på bakken! Det er ganske spennende.


Ha en fin fredag alle sammen!:)

Dritt foreldre..

 

Etter mange dager hvor mamma har vært hjemme sammen med meg så er det ganske kjipt og være helt alene nå! Jeg trenger dagmamma som kan være sammen med meg..

Her lufter jeg meg selv på terassen!


Tourettes og Downs i familien vår..

 

Jeg blir ofte mobbet av ALLE for at jeg har tourettes og Downs syndrom, Nå ser jeg hvor jeg har fått det fra..

Bildene stjelte jeg fra onkel Espen2.. ENDELIG tok mamma meg med ut for og leke, vi har gått i skogen å kastet pinne! Så nå har ligger jeg rett ut på ryggen i sofaen mens jeg venter på pappa!

Syntes synd på meg selv..

i dag har jeg ikke gjort noenting.. Mamma har nesten ikke orket og være ute med meg! Og pappa er ikke så mye hjemme om dagen.. Han har så mye og drive med.. Båt, bil og motorsykkel! Siden jeg var så plagsom den gangen for 2 uker siden vil han forsatt ikke ha meg med, selv om jeg har lovet og være snill.. Så da er det bare et alternativ da, og det er og være hjemme og kjede meg! Håper at de anskaffer et barn til, som er lik meg..!  Da har jeg noen og leke med..
 På bildene spør jeg mamma pent om hun kan være med og leke, men hun orket ikke det heller..

Hurraaa!:)

 

Siden mamma er teit og fortsatt syk så ga hun meg noe som skulle få tiden til og gå! Det funket som bare det..
Syk og sliten..

Nå er det lenge siden sist igjen, men jeg har vært syk sammen med mamma! Og da har jeg ikke giddi og gjort noen ting.. I går var jeg en litnere tur ute, jeg var med pappa og så på bilen hans. Den hadde blitt veldig fin. Det som var mest stas var at jeg fikk løpe rundt og gjøre som jeg ville.. Jeg er faktisk sliten etter i går enda..
Jeg har besøk...

Jeg har besøk av Caroline, hun kom sammen med mamma i sta.. Vi har leket masse også har jeg fått masse kos! :) Jeg prøvde en liten periode og stjele kontrollene til tvn samtidig som jeg latet som jeg sov, de pratet om og se Cæsar.. Da slo jeg meg vrang..! Men jeg fikk ikke vilja mi.. Cæsar ble det!


IGJEN!!

Jeg har slemme foreldre... De dro fra meg igjen idag, begge to! Håper jeg snart får en bror jeg kan leke med på dagtid.. For det og være alene er et stort kjedelig problem, føler meg litt misshandlet.. Jeg satt på selvutløser og tok bilde så dere skal få se hvor kjedelig jeg har det..


Jeg møter på STORE utfordringer innimellom..

Som jeg fortalte dere i går så var jeg på hovedøya på Lørdag, det jeg ikke fortalte var at jeg møtte på en stor utfordring når jeg skulle ombord i båten som gikk hjem.. Jeg var livredd, samtidig som jeg var veldig nysgjerrig og ville snuse.. Men jeg sto over..!


Jeg kunne fort blitt hundemat..

 

Hovedøya..

Jeg sa jo til dere at jeg egentlig skulle til Drøbak i helgen! Men det gikk ikke båt dit alikevel.. Så vi dro faktisk til et sted jeg var mye i fjord, det heter hovedøya. Jeg kosa meg masse der, og fikk så mye mat at jeg nesten sprakk..! Men det gikk jeg av meg igjen. Etter vi hadde vært der fikk jeg ikke være med hjem, jeg skulle på besøk til Bestemor og Bestefar igjen. Mamma og Pappa skulle avgårde og feire bursdagen til Rikken. Og jeg fikk ikke være med! :( Men jeg hadde det bra alikevel. Nå skal dere få se litt bilder fra helgen.


Ligger og soler meg:)

Pappakooos :)

Her så jeg det var mat i nærheten,,Jeg fikk meg mange nye venner..

Det er visst helg igjen..!!:)

Etter en lang dag hvor jeg ble forlatt så er jeg glad for at det er noen hjemme! Den beste overaskelsen i dag var at pappa kom hjem først.. Jeg fikk leverpostei og vi sov litt på soffaen, men så ringte mamma og hun hadde handlet litt masse så vi dro og hentet henne.. Jeg måtte sitte bak, og selvfølgelig gråt jeg hele veien hjem!

Nå ligger jeg bare og halvsover mens jeg ser litt på AnimalPlanet.. Gleder meg masse til i morgen faktisk, da skal vi til Drøbak med båt og gå turer der..

Helger er fantastiske, ingen som drar fra meg..!


Mamma var slem og lyste meg i ansiktet..

Men jeg sovnet fort fordi..

Hjemme alene!!

Jeg er hjemme alene i dag.. Kommer til og kjede meg i hjel..! Dårlig gjort av de og la meg bli igjen.. 

Men selv om jeg har en dårlig dag så håper jeg alle dere andre får en fin dag:)

 
Flere bilder fra jobb i dag!

Nå er jeg hjemme fra jobb, jeg har til og med spist mat! Det var godt etter en lang dag med lek og morro. Jeg syntes det er veldig morro og se at det er mange innom siden min! Det hadde jeg ikke trodd faktisk:) Tenkte jeg kunne vise dere resten av bildene dagen i dag før jeg og mamma går på skogtur... Kansje jeg tar noen bilder på turen og legger ut i kveld.


Min venn Dorris og meg..

Som jeg sa tidligere så har det begynt en hund til på jobben min! Jeg har lekt med den i hele dag, så nå er det liv på Optimal Norge!:) 


ER MED MAMMA PÅ JOBB I DAG..!

I dag fikk jeg lov og være med mamma på jobb! Jeg skal møte en annen hund som også kommer etterpå, en fransk bulldog på 10 uker! Hun heter Dorris og er like stor som meg. Det gleder jeg meg til! Mens jeg venter så har jeg stjelt griseøret hennes og koser meg med det.


JEG HAR IKKE TIDSBEGREP!!

Nå sa mamma at det var lenge siden jeg hadde blogget, men det er en veldig god grunn for det! Vi hunder har faktisk ikke tidsbegrep! Men uansett, i helgen var jeg på besøk hos farmor og farfar! Det var kjempe hyggelig, vi gikk lange turer og jeg fikk mye mat! Jeg overnattet til og med! Og i går så var tante Maria på besøk, vi feiret bursdagen hennes og jeg fikk lov og gjøre alt de gjorde!


Rødvin likte jeg ikke så godt, men jeg fikk no annet godt..


Nammmm.. 


Her er tante Maria og meg, vi nusser!!

Mammaen min og meg!

Tante Maria og meg!:)

 

Jeg hadde det veldig fint, selv om de laget høye lyder innimellom! Ekstra kos ble det når pappa endelig kom hjem. Det hadde jeg ventet på hele dagen!

Hurra, jeg får være oppe lenge!

 

Heldigere hund skal man lete lenge etter, jeg får sitte på alle sitt fang! Og alle gir meg Potetgull..


Her er Onkel espen og meg..

 


Følger med på at pappa spiser..

 


Onkel Espen2 og meg..

 Jeg koser mamma!:)


Innerst inne er jeg litt glad i henne..

Koser meg..

 

Jeg koser meg veldig, elsker besøk! Det betyr eksta mye oppmerksomhet..


Onkel Espen hadde potetgull krydder på hendene, jeg hjelper han med og vaske det av!

 

Ble litt trøtt av hele greia så jeg måtte legge meg litt til og sove, slik at jeg er våken når vi skal se topp 32! Det blir veldig spennende tror jeg..!

Formula Drift!

Jeg har besøk av onkel Espen! Vi skal se på Live Stream idag, fra Formula Drift.. Pappaen til kjæresten min kjører der, derfor gleder jeg meg veldig til og se!

Heia Fredric, pappaen til Toby!


Kan være snill visst jeg vil..!

 

Siden jeg var litt slem før i dag gjør jeg alt for at det skal bli bra igjen! :) Nå ligger jeg helt stille og spiller skyrim med pappa og sover litt samtidig..!
Jeg har fått kjeft..

 

I dag sto pappa og jeg opp kjempe tidlig! Jeg skulle få lov til å bli med når han holdt på med båten.. Fant  fort ut at det var ganske kjedelig, da han ikke hadde tid til meg! Jeg bestemte meg for og løse det med og ikke høre når han prata til meg, surre meg inn i alt når jeg gikk med bånd og syte og pipe konstant! Etter alt dette var gjennomført tenkte jeg at da får jeg nok litt oppmerksomhet! Det hele endte med at han slang meg inn i bilen og kjørte hjem! Tror ikke jeg får være med dit igjen med det første!Pappa dag..

 

Jeg elsker pappa dager! Han er mye snillere enm det mamma er.. Jeg har løpt rundt i hagen, ikke nok med det! Jeg har til og med fått leverpostei!:) Nå har vi kommet hjem, vi sitter på hverandaen og skal grille i det fine været. Håper jeg får smake på grillmaten!:)
Skogtur

 

Jeg har vært på skogtur! Det er sååå mange rare lukter jeg aldri har luktet før.. Sist jeg var i skogen på denne tiden var jeg mye litnere og husker ingenting.. Jeg hadde med meg mamma så hun kunne ta bilder av meg!

De kommer her!

Nå må jeg gjøre meg klar for pappa kommer og henter meg, da kan jeg løpe rundt i hagen til bestemor! Det er noe av det beste jeg vet.. Jippi..!

Jeg er en lat hund i dag..

 

Jeg sov faktisk frem til 1000 i dag! Det er ikke ofte jeg klarer.. Vi hunder liker og være tidlig oppe slik at vi kommer oss ut på morgentur! Morgenturen min har jeg fått nå, så da er det bare og legge seg ned i saccosekken for og slappe av litt igjen! 
Det er snart sommer! :)

 

Vet dere hva jeg har gjort i dag? Det er ganske spennende, jeg har faktisk vært i båten å vasket! :) Eller jeg så på heter det vel.. Men det betyr bare en ting, det er at sommeren nermer seg og vi skal snart på ferie! Jeg skal prøve og bade for første gang sier foreldrene mine! Men jeg vet alledere at jeg ikke liker det! Nå skal dere få noen bilder av meg fra i dag, jeg er veldig søt! Men det vet dere jo i fra før!:)

Jeg er kaptein! 

Etter en lang dag i Båten tok bestemor med med på en tur, da ble jeg ganske sliten å sovnet på armen til pappa i bilen på vei til lakk Bjørn i Lillestrøm..
Det motsatte er ofte best!

 

Mamma driver og rydder hele tiden! Og når jeg så hun begynte og nærme seg ferdig så tenkte jeg at det var på tide og hjelpe henne slik at hun fikk litt mer og gjøre!:) Ja dere tenker rett, jeg er verdens snilleste hund..!

Tror mamma var litt lei seg for at det var lite papir igjen i rullen! Neste gang lovet jeg henne at jeg skulle hjelpe til mer enn denne gangen! Hun ble ikke glad når jeg sa det en gang! Drittkjerring..

Meg, meg og meg!:)

 

Legger ut noen bilder av meg selv så dere har noe fint og se på!:)

 God Morgen!

 

Endelig sto mamma og pappa opp, jeg har vært våken siden 0800 og ventet på tur! Men det ble ikke en koselig tur.. Jeg gikk ut sammen med begge to, og rett etter jeg hadde tisset så var pappa borte! Jeg løp overalt og så etter han! Men det var da jeg kom på at jeg hadde blitt lurt! Han har dratt på jobb uten meg!

 
Natta.. (:

Nå er det ganske sent, og hunder burde legge seg.. Jeg og pappa har gått på soverommet, jeg tok med meg dataen så jeg kunne si natta til dere.. :) Mamma sitter oppe og ser på et dårlig program som vi er for store til og se på! Det handler om mange rare mennesker som er fanget på et fort med vann rundt.. Jeg blir litt rar i hodet av og tenke på hele greia, så nå sier jeg natta!!:)


Min døde venn katten og meg..!

 

For noen uker siden så skjedde noe forferdelig! Min bestevenn katten lå på gårdsplassen der han bor helt flat med bildekkmerker over kroppen, han hadde blitt påkjørt av onkel eller bestemor.. Så lang bortsett fra og dusje er det faktisk det verste som har skjedd i livet mitt! Nå har jeg ingen venner igjen på min egen str!!:(  Dette er kjipt..

Kan noen gi meg en katt??
Grisen min..

 

Denne grisen er min beste venn, Jeg kan gjøre alt med den! De to tingene jeg liker best av alt er å drepe den flere ganger daglig, eller prøve og få barn med den! Grisen er med uansett..

Etter jeg har drept den litt pleier jeg og late som ingentng..!

ÆÆÆÆÆÆÆÆSJ!!

 

I går måtte jeg gjøre det verste jeg vet i hele verden.. Jeg kom ut for et lite uhell, som egentlig ikke var min skyld.. Men det uhellet endte med at rompa mi og pelsen rundt var full av bæsj! Jeg så ikke på dette som et problem, men det gjorde foreldrene mine! Så de var så slemme og satt meg i straffeboksen..! Der gjorde de meg våt og jeg luktet muffins når jeg endelig fikk lov og komme ut! Kan dere se for dere noe verre? 

 


De tok til og med bilde av meg i straffeboksen:(

Jeg har min egen blogg..

 

Endelig har jeg fått lov og lage min egen blogg, mammaen min var streng med meg og sa at jeg kunne vente til min egen hjemmeside var oppe, men det tar så lang tid! Så til slutt klarte jeg og mase meg frem til å starte her. 

Til de som lurer så er jeg den søteste Pomeranosaurusen dere noen gang har sett, Jeg er et år gammel og bor sammen med mamma og pappa på Nordstrand. 

Grunnen til at jeg vil begynne og blogge er for og dele med dere alle de rare sitvasjonene og utfordringene som dukker opp i et hundeliv. Det og være hund er ikke alltid like enkelt.


pomeranosaurus

Widgets

hits