BORED..!

I think that mom's work is pretty boring! I'm not enjoying myself at these pictures..!
PAIN!!

Remember i told you guys that i hurt my foot the other day? I found this pictures from that horrible day! i can't even sit straight!!

 It hurts to just look at myself..

 

I almost died yesterday!

Yesterday i almost died, in my foot! Mom and dad had to drive me to the doctor, she gave me painkillers and she took some pictures of my leg!

The doctor were nice, but i hope i never ever need to go back!
Rainy day..

I'm bored, my dad is sleeping and I want to play ..
Watch this..

I  found a picture of myself in my daddy`s car! 


In this pic i am trying to look cute so he will let me sit on his lap..

Jeg er B-hund..

Idag var jeg så trøtt at jeg ikke ville være med og gå tur ..


Jeg sov i bagen til pappa..


Og når jeg var ute la jeg meg bare ned! Var for sliten til og gå, Jeg var med og hilste på mange andre hunder igår. For tante Liz skulle ha seg en hund som meg, og hun skal hente den idag! jeg syntes den var kjempe søt, og veldig liten!

Traumatisert..

Siden det er fint vær idag så fikk jeg lov og være med mamma på jobb. På vei hit så møtte jeg på en stor hund som hadde lyst til og spise meg opp! så nå har jeg traumer etter den skumle opplevelsen, men jeg later prøver og late som alt er bra.
Jeg er skadet..

Når jeg var ute på tur nå så brant jeg leppa mi på en grønn plante! Jeg prøver og sleike vekk smerten, men det går ikke så bra! Håper ikke jeg må avlives?? 
Buhuu..

Savner Bestemor, hun lot meg aldri være alene hjemme..!Tror pappa har sluttet og være glad i meg..

Igår dro pappa på båttur uten meg, men sammen med de andre hundene! Ikke nok med det, når han endelig kom hjem plasserte han meg i dusjen! Jeg tror at pappa ikke er glad i meg mer..¨'
Dagen min igår..

Jeg var jo som jeg sa i sørum igår! Jeg hatet og ta tog, det var alt for varmt.. Men det var morro og hilse på alle de gamle naboene mine. 
Her ser dere hvor grusomt jeg hadde det på toget!!


Her var jeg fortsatt på jobb, jeg har fått meg lekebil akuratt som pappa!!

 

Jobb..

 

Idag er jeg endelig med mamma på jobb igjen! Se jeg koser meg da!:)


Etterpå skal jeg være med mamma til det stedet jeg bodde før, for hun skal hente masse rart! Kansje jeg får sengen min også.. Jeg skal bo litt i det huset til pappa som flyter på vannet! Da burde jeg ha seng der også..

Jeg skal få regulering..

 

Jeg har litt rar tannstilling! Så tannlegen sier at jeg må få regulering!! Tok et bilde så dere kan si hva dere mener, er de så feilplassert at jeg må ha regulering?Grisen og meg!

 

Nå skal dere få se en film av min venn grisen og meg!:) Jeg prøver og drepe den, men det er ikke så lett..

Drifting og hunder..

 

I helgen var jeg på besøk hos Frøken og Betty for og se på Drifting! Jeg har jo mensen, men de andre hundene var snille og hjelpsomme!
Onsdag..

Til slutt kom det noen hjem her også! Mamma satt lenge på utsiden av døren før hun kom inn.. Hun var en dårlig forelder og glemte nøkklene sine inne hjemme idag tidlig, det måtte jeg lide for..  Det syntes jeg faktisk ingenting om.. Snille pappa kom til slutt og låste meg ut så jeg fikk luftet meg!:) 

 

 

 

:(

Hva pleier dere og finne på når dere er alene hjemme? Eneste jeg gjør er 


å tygge på beinet mitt, jeg har hatt det i 2uker! Men det er fortsatt ikke noe mindre..

 


Eller så ligger jeg bare og sover.. Skjønner ikke hvorfor de ikke tar meg med på jobb mere! 

Bilder fra igår..

Her er dagen min bilder.....

Først dro vi hjem til tante Maria, det var det veldig mye og finne på!:)

Så dro vi ut for og lufte meg, og jeg tok t-bane for første gang! Det var skummelt..

Likte meg bedre i fanget..

Så kom vi endelig frem til det fine stedet tante vsste om, jeg elsket og løpe rundt på den store plenen.

Etter en lang tur så var vi utslitte og bestemte oss for og gå opp på taket! Jeg likte det godt til og begynne med. Men såå

 begynte det og blåse litt for mye for meg, ble litt småmuggen når det skjedde.. Da ble jeg egentlig mest sur og bare dro hjem. Men jeg fikk i jaffal mye luft den dagen og det lker jeg jo!

Stakk av litt..

Idag er jeg hjemme alene, men det er helt greit siden jeg fikk være med pappa i går.. Husker ikke om jeg har sakt noe om det før, men jeg har fått mensen! Det er forferdelige greier, for jeg nekter og høre uten at jeg mener det! Da får jeg kjeft. Idag tidlig stakk jeg fra mamma, jeg løp så fort jeg kunne langt oppi skogen! Så hun måtte løpe etter for og få tak i meg! Lurer på om det er derfor jeg er hjemme alene idag egentlig.. 


Beslutningsvegring

Siden jeg har så mye tid idag har jeg prøvd og bestemme meg for hva jeg liker best av sommer og vinter! Jeg tok frem både vinter og sommermappen med bilder. Gikk først gjenoom sommer..

 
Det som er så fint med sommer er at da er vi masse på båten, og jeg får alltid være med på festen.. Men det blir veldig varmt også, det er plagsomt.

 

Men om vinteren..


Da kan vi ligge på gulvet foran peisen

Drikke Irish

varme seg i fanget til pappa

løpe fortere enn fortest

kjøre akebrett

gå på snø

og se fin ut.. Men det som er plagsomt med vinteren er at bakbeina mine bilr veldig kalde, og jeg må ha på sokker! ÆSJ.. Men det er lettere og finne steder og gjøre fra seg da, om sommeren bruker jeg en halvtime bare på og finne et sted å drite!! 

 

Hva liker dere best? Sommer eller vinter?


YRKE..

Her øver jeg meg, jeg skal få meg jobb og vurderer litt div yrker! Her prøver jeg ut det og være sirkushund.
Jeg har også vurdert og bli rallysjafør, men da må jeg stjeløe bilen til pappa! Og da tror jeg at han hadde hengt meg.


Dette jobbgreiene er litt vanskelig og finne ut av! Så jeg tror at det lureste er å gruble litt til.Jeg møter på STORE utfordringer innimellom..

Som jeg fortalte dere i går så var jeg på hovedøya på Lørdag, det jeg ikke fortalte var at jeg møtte på en stor utfordring når jeg skulle ombord i båten som gikk hjem.. Jeg var livredd, samtidig som jeg var veldig nysgjerrig og ville snuse.. Men jeg sto over..!


Jeg kunne fort blitt hundemat..

 

God Morgen!

 

Endelig sto mamma og pappa opp, jeg har vært våken siden 0800 og ventet på tur! Men det ble ikke en koselig tur.. Jeg gikk ut sammen med begge to, og rett etter jeg hadde tisset så var pappa borte! Jeg løp overalt og så etter han! Men det var da jeg kom på at jeg hadde blitt lurt! Han har dratt på jobb uten meg!

 
ÆÆÆÆÆÆÆÆSJ!!

 

I går måtte jeg gjøre det verste jeg vet i hele verden.. Jeg kom ut for et lite uhell, som egentlig ikke var min skyld.. Men det uhellet endte med at rompa mi og pelsen rundt var full av bæsj! Jeg så ikke på dette som et problem, men det gjorde foreldrene mine! Så de var så slemme og satt meg i straffeboksen..! Der gjorde de meg våt og jeg luktet muffins når jeg endelig fikk lov og komme ut! Kan dere se for dere noe verre? 

 


De tok til og med bilde av meg i straffeboksen:(

pomeranosaurus

Widgets

hits